Nieuwe namen voor Dauwpop

HELLENDOORN – Dauwpop heeft een grote serie nieuwe namen toegevoegd aan het affiche. Het Hellendoornse festival krijgt op 30 mei ook bezoek van onder andere Kraantje Pappie, Daniël Lohues, Bökkers, EUT, Famke Louise en het Engelse Shame. Eerder waren al grote namen als Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs, Fatal Flowers en Ronnie Flex & Deuxperience bevestigd. Naast bovenstaande namen zijn ook Karel (één van de absolute sensaties van Noorderslag en vorig jaar ook al imponerend op Down The Rabbit Hole), Beatcrooks, Black Honey, Nona, Hilltop Howlers, The Grand East en Merol aan de festivalposter toegevoegd. De volledige line-up tot nu toe is te vinden op Dauwpop.nl en daar zijn ook tickets voor het jubilerende festival beschikbaar. Hardcopy kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via de lokale voorverkooppunten. Meer nieuwe namen worden zeer binnenkort verwacht.

Foto: Daniël Lohues is dit jaar ook te gast op Dauwpop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.