Nicolaasconcert met Russische muziek

WESEPE – Het Brackman Trio verzorgt op zondag 17 februari een concert in de Nicolaaskerk in Wesepe.

Het viel ons ook op, op de foto staan vier mensen, maar het trio krijgt voor de gelegenheid versterking van de Noors-Russische sopraan Elizaveta Agrafenina en zij poseert ook op de foto. Het concert maakt deel uit van de reeks De Nicolaasconcerten.

Het Brackman Trio neemt de concertbezoekers mee door de grootsheid van de Russische muziek. Het trio bestaat uit Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Sean Morgan-Rooney (piano). Voor de pauze zingt Elizaveta een serie liefdesgedichten van Alexander Blok die Shostakovich op muziek heeft gezet. Na de pauze staat muziek van de componist Pyotr Ilyich Tchaikovsky centraal.

Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 15 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.