Muziek en toneel van oude rotten en oude bekenden in HOFtheater

Een vol weekend voor het HOFtheater! Op vrijdag 8 februari zorgen de mannen van Old Ni-js voor een avondje nederpop uit de Achterhoek. Samen zijn ze goed voor 160 jaar podiumervaring, bij o.a. de Heinoos, Boh Foi Toch en Normaal. Op zaterdag 9 februari staat er ook een oude rot uit het vak op het Raalter podium: Jack Wouterse speelt zijn solovoorstelling De Laatste. Op zondagmiddag 10 februari is het tijd voor oude bekenden: Noggus en Tom Veltien vullen het muziekcafé.

Old Ni-js | Nederpop uit de achterhoek.
Muzikanten uit de achterhoek die je meenemen in het wel en wee van het Achterhoekse platteland, waar het leven soms ook hard is. Maar met frisse dichtregels, gespeeld door een solide band, biedt Old Ni-js een uitstekende remedie tegen de dagelijkse stress van het gewone leven. Hun repertoire komt uit de schatkamer van het Achterhoekse dialectrepertoire: ballads, blues, country en R&R. Ze vertellen verhalen over de oorsprong van hun liedjes en ze verwennen je met de akoestische uitvoering ervan. Een nieuwe kijk op wat je al kende! Old Ni-js bestaat uit vier veteranen die hiermee al jaren met hart en ziel optreden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Old Ni-j’s op vrijdag 08 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Jack Wouterse | De Laatste
Ooit begon hij als circusartiest. En nu, na een lange turbulente reis langs theater, filmdoek en beeldbuis, is hij alleen tussen zijn schilderijen. Voordat hij is opgebrand, wil hij nog éénmaal vlammen en zijn grote filmdroom waarmaken. Moederziel alleen, verdwaald op zijn zolderkamer vertelt de oude man (een rol van Jack Wouterse) met zijn IPhone, camerabeelden, maquettes en moodboard een verhaal wat nog verteld moet worden. Verleden, heden en toekomst van een speelbeest worden verpakt in een tragikomedie waarin werkelijkheid en fictie naadloos samenvallen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Jack Wouterse op zaterdag 09 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22.00, per stuk.

Noggus en Tom Veltien| Noggus & Tom Veltien
NOGGUS is een trio bestaande uit Joke Huisman (basgitaar), Ronald Rensen (drums/percussie) en Ernst van der Sloot (zang/gitaar). Kenmerkend aan NOGGUS is de wijze waarop zij liedjes vanuit hun eigen stijl interpreteren met respect voor het origineel. Voor dit seizoen is de keus gemaakt om liedjes van Sting, Mark Knopfler en Eric Clapton te bewerken. Het resultaat hiervan is een luisterconcert waarbij de liedjes met minimale begeleiding worden neergezet op een prettig geluidsniveau. Speciaal voor deze gelegenheid komt Tom Veltien als gastspeler meespelen. Hij zal het optreden vervolmaken met zijn kenmerkende gitaarspel en prachtige gitaarsolo’s.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Noggus & Tom Veltien op zondag 10 februari, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.