Minderjarige autodieven gepakt in Rijssen

RIJSSEN – Afgelopen nacht kreeg de politie een melding van een persoon die, op dat moment, getuige was van een autoinbraak op de M. Van Broekhuizenstraat in Rijssen. De getuige kon een goed signalement geven van de drie daders. De politie zocht samen met politiehonden naar een spoor van de daders. Door een van de honden werd een spoor opgepakt, dat spoor leidde de politie naar een verdachte. Één van de drie probeerde te ontkomen en is met behulp van de diensthond aangehouden, na behandeling van de wond is deze jongeman ook ingesloten voor het onderzoek.
Alle drie de verdachten zijn overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente in Borne. Daar bleken de verdachten allen minderjarig te zijn, namelijk 15 en tweemaal 16 jaar oud. Uit het ingestelde onderzoek bleken alle drie eerder op de avond weggelopen te zijn vanuit een gesloten instelling in Eefde.
Er werden meerdere goederen bij de jongens aangetroffen. Niet alle goederen waren te herleiden naar hun rechtmatige eigenaar. Het vermoeden bestaat dat er in meerdere voertuigen is ingebroken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.