Middelsloekers vieren carnaval weer week te vroeg

MIDDEL – Carnavalsvereniging de Middelsloekers uit Middel viert op zondagmiddag 24 februari, zoals gebruikelijk een week te vroeg, weer carnaval. Dat gebeurt met een feest in het buurthuis. De veertiende editie om precies te zijn.

De deuren van het tot Sloekersburcht omgebouwde buurthuis zijn die middag vanaf 15.00 uur geopend. Ging het vorig jaar een beetje mis met de sleutel van de koelwagen met bier, medeorganisator Jori Slinkman zegt alles in het werk te stellen om voorkomen dat de feestgangers dit jaar van een biertje verstoken blijven.

Geheel in lijn met voorgaande edities wordt dit feest ook nu weer doelbewust een week voor de officiële carnavalsfeesten georganiseerd. Naburige carnavalsverenigingen zijn steevast aanwezig om zich een beetje op te warmen. Een prinsenbal of gala-avonden daar houden ze in Middel niet zo van, bij de Middelsloekers handelen ze carnaval af op één zondagmiddag. Om een bekende Twentse komiek te citeren: “Want dan heb je nog wat aan het weekend.”

Willy Slinkman alias Prins Willy de Kwaste wordt uitgeleid, waarna omstreeks 15.30 uur de nieuwe prins zijn entree maakt. DJ Nils staat achter de draaitafels en bovendien staat er een optreden van Marco ten Kate op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.