Middel viert uitbundig Kleintje Carnaval

MIDDEL – De veertiende editie Kleintje Carnaval van de Middelsloekers uit Middel leverde in een bomvol buurthuis Middelpunt afgelopen weekend een knalfeest op. Vele feestgangers warmden zich alvast op voor het grote carnavalsfeest dat komend weekend losbarst.

Willy Slinkman alias Prins Willy de Kwast maakte plaats voor Ria Simons-Schotman die het komende jaar als Prinses Ria de Eerste door het leven zal gaan. Broer Toon Schotman zal Prinses Ria als adjudant bijstaan. Haar vader en broer gingen haar in het verleden al voor. Met haar verkiezing tot prinses voelde Ria zich dan ook vereerd.

Middel viert het carnavalsfeest al jaren een week te vroeg. De plaatselijke carnavalsvereniging werd dertien jaar geleden voor de grap opgericht door een stel maten dat eigenlijk helemaal niet zoveel met carnaval had. Maar het feest heeft in de loop der jaren een steeds ‘serieuzer’ karakter gekregen. Ook carnavalsverenigingen van buiten Middel komen langs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.