Home / Algemeen / Meer dan 100.000 bezoekers bij IJsbeelden Festival in Zwolle

Meer dan 100.000 bezoekers bij IJsbeelden Festival in Zwolle

Het IJsbeelden Festival in de Overijsselse hoofdstad is nog een week bezoeken, maar heeft inmiddels de magische grens van 100.000 bezoekers bereikt. Het evenement startte op 15 december bij de IJsselhallen in Zwolle. Na de succesvolle kerstperiode is ook daarna de drukte aangehouden.

Organisator Broekaart is gelukkig met het resultaat. Nadat afgelopen jaar het evenement nog voor aanvang geannuleerd moest worden, kon de tegenstelling dit jaar bijna niet groter zijn. “Het is een zeer bewogen jaar geweest. Een rollercoaster was er niks bij! Het was soms knokken tegen beter weten in, maar met bloed, zweet en tranen hebben we uiteindelijk dit resultaat bereikt.”

Lees ook

Waterschap gaat aan de slag met versterken van dijken

REGIO – Bij een Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft berekend dat 169 van de 228 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.