Home / Sallandcentraal / Meditatieochtend in voormalige synagoge

Meditatieochtend in voormalige synagoge

RAALTE – Dick Kocken verzorgt op zondag 3 maart een meditatiesessie in het Stilte- en Bezinningscentrum (de voormalige synagoge) in Raalte. De sessie duurt van 10.00 tot 11.00 uur. Na een opwarming en wat eenvoudige yogaoefeningen komt de adem aan bod, gevolgd door een geleide meditatie. Daarna gaan de deelnemers samen de stilte in. Ervaring met meditatie is niet nodig; aanmelding vooraf ook niet. Het Stilte- en Bezinningscentrum is te vinden aan de Stationsstraat 21 in Raalte. De toegang is op basis van een vrije gift. Meer informatie op www.stiltebezinninginscentrum.nl.

Lees ook

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.