Maartje & Kine laten het HOFtheater vibreren op Valentijnsdag

Een Noorse ingenieur en een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk – en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Op Valentijnsdag laten zij het HOFtheater vibreren. Op zaterdag 16 februari brengen de Dutch Eagles de tijdloze muziek van de Eagles weer tot leven in een uitverkocht HOFtheater.

Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie – bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor. In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die het publiek gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Maartje en Kine op donderdag 14 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk en zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.