Home / Politiek / Lokale partijen bieden cursus ‘gemeentepolitiek’ aan

Lokale partijen bieden cursus ‘gemeentepolitiek’ aan

In samenwerking met twee lokale partijen uit Ommen en Hellendoorn start BurgerBelangen in maart met een introductiecursus over gemeentepolitiek. Deze cursus bestaat uit zes bijeenkomsten waarin gekeken wordt hoe de politiek in de gemeente werkt. “Het is bedoeld voor inwoners uit deze drie gemeenten die het interessant lijkt om meer te weten over de lokale politiek. Het kan een prima opstapje zijn naam meer politieke betrokkenheid en activiteit”, aldus Ben Nijboer van BurgerBelangen.

De bijeenkomsten worden eens per drie weken georganiseerd en worden verdeeld over de drie gemeenten. Voor vervoer wordt gezorgd. Je hoeft geen lid te zijn van een politieke partij om mee te doen. “Wij hebben al een aantal aanmeldingen ontvangen, dus wacht niet te lang. Vol is vol!”

Voor meer informatie en opgave kan je contact opnemen met Ben Nijboer (06-38073565) of te mailen naar fractie@burgerbelangenraalte.nl. Opgeven kan tot uiterlijk 25 februari.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.