Home / Sallandcentraal / Lezing over merklappen in Infocentrum

Lezing over merklappen in Infocentrum

OLST – ’t Olster Erfgoed presenteert op woensdag 6 februari een lezing over merklappen in het Infocentrum IJssel Den Nul. Die vormt tevens de opening van de nieuwe tentoonstelling over merklappen. De lezing wordt gegeven door Afke Wullink. Zij geeft, vanuit Heerde (en vroeger Marle) al ruim veertig jaar les in het maken van merklappen. “Tegenwoordig stel ik alles met mijn cursisten zelf samen, en maken we er een heel persoonlijke lap van. Met eigen tekeningen, waar dus geen tweede van is!” Aanmelding via aanmelden@infocentrumijssel.nl . Opgave vooraf (uiterlijk 3 februari) is verplicht. Bij een grote overschrijving wordt de ochtend nogmaals georganiseerd. Aanvang is om 10.00 uur. Leden van ’t Olster Erfgoed en deelnemers aan Dag!enDoen! mogen gratis naar binnen. Anderen betalen 2,50 euro.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.