Lekkerste gevulde koek bij Bakkerij Bosgoed Heeten

Bosgoed uit Heeten maakt de Beste Gevulde Koek van Nederland. Dat was althans de conclusie tijdens de vakgroepbijeenkomst van de MarketingProductGroep (MPG). Daar werden 24 gevulde koeken beoordeeld op uiterlijk, vulling en smaak.

Tijdens de eerste MPG-bijeenkomst van het nieuwe jaar worden al 25 jaar twee producten gekeurd. Dit jaar ging het om de gevulde koek en het saucijzenbroodje. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van René Jacobs uit Leiden als deskundige keurmeester. Als voormalig banketbakker was hij bijzonder tevreden over de aangeboden kwaliteit van de eigengemaakte producten. MPG is een initiatief van Beko Groothandel en Beko Advies. Leden delen hun kennis van ‘grondstof tot consument’ en er worden bedrijfsbezoeken georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.