Home / Sallandcentraal / Kunstkring Raalte biedt teken- en schilderlessen aan

Kunstkring Raalte biedt teken- en schilderlessen aan

RAALTE – De Kunstkring Raalte biedt met ingang van dit jaar teken- en schilderlessen aan. De lessen zijn bedoeld voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Het programma wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Zo kunnen zij kennismaken met diverse technieken, zoals werken met aquarel of olieverf; wat ze zelf maar willen. De Kunstkring beschikt over een professioneel geschoold docent. De lessen worden gegeven in de Helpende Handen aan Westdorplaan 132A. Er zijn twee lesgroepen: eentje op de maandagavond en eentje op de dinsdagavond; telkens van 19.30 tot 22.00 uur. Iedereen kan te allen tijde starten. De contributie bedraagt 150 euro per jaar. Informatie over de Kunstkring is te vinden op www.kunstkringraalte.nl.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.