Kunstkring Raalte biedt teken- en schilderlessen aan

RAALTE – De Kunstkring Raalte biedt met ingang van dit jaar teken- en schilderlessen aan. De lessen zijn bedoeld voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Het programma wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Zo kunnen zij kennismaken met diverse technieken, zoals werken met aquarel of olieverf; wat ze zelf maar willen. De Kunstkring beschikt over een professioneel geschoold docent. De lessen worden gegeven in de Helpende Handen aan Westdorplaan 132A. Er zijn twee lesgroepen: eentje op de maandagavond en eentje op de dinsdagavond; telkens van 19.30 tot 22.00 uur. Iedereen kan te allen tijde starten. De contributie bedraagt 150 euro per jaar. Informatie over de Kunstkring is te vinden op staging2.kunstkringraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.