Koffieconcert Rose-Île kwartet bij Strunk

RAALTE – Het kwartet Rose-île verzorgt op zondag 24 februari een koffieconcert bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte. De vier musici spelen tango’s, rumba’s, walsen, Franse chansons, Spaans serenades en Duitse en Jiddische liederen. Vrolijke en melancholische melodieën, maar ook ritmische nummers om op te dansen of om gewoon van te genieten. Rose-île creëert een intieme sfeer van romantiek en melancholie. Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met haar huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Rose-Île was finalist van het Concours de la chanson 2018 van Alliance Française. Het concert begint om 11.30 uur. Een kaartje kost 9 euro, donateurs betalen 7 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.