Kleurrijke eerste Sallandse optocht in Wijhe

WIJHE – De eerste Sallandse carnavalsoptocht die afgelopen zaterdag in Wijhe plaatsvond, was een kleurrijk geheel. Carnavalsvereniging de Diekschoevers kijkt terug op een zeer geslaagde optocht en hoopt volgend jaar weer een week voor het carnavalsweekend de stijgende lijn van het aantal deelnemers voort te zetten.

Na afloop was het druk in de residentie van de Diekschoevers, waar de prijzen werden uitgereikt. Bij de wagens ging de eerste prijs naar ‘Van alles wat’ met hun creatie ‘Carwash’. Ratjetoe werd tweede; de Oelewappers derde. Bij de grote groepen ging de hoogste eer naar de St. Jozefschool; bij de kleine groepen naar de Mafklappers. De aanmoedigingsprijs was voor Quincy van Schooten.

Foto: Luck Haerlman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.