Home / Sallandcentraal / Klaverjasmarathon in BIJRipperda

Klaverjasmarathon in BIJRipperda

WIJHE – De klaverjasclub Wijhe houdt op zaterdag 2 maart een klaverjasmarathon in BijRipperda in Den Nul. De deelnemers gaan maar liefst twaalf uur klaverjassen. Voor de winnaars liggen vleespakketten klaar.

De klaverjassers krijgen tijdens de marathon koffie/thee, broodjes, soep en een maaltijd aangeboden. Aanvang is om 9.00 uur. Rond 21.00 uur worden de prijzen uitgereikt. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro (inclusief de genoemde verzorging). Opgave voor 1 maart bij S. IJmker via 0570-522678.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.