Jaarvergadering Labor in Wapen van Wesepe

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor uit Wesepe houdt op woensdag 13 februari haar jaarvergadering in het Wapen van Wesepe. Aanvang is om 20.00 uur.

Naast de notulen en het financieel jaarverslag zijn er ook bestuursverkiezingen. De vereniging is dringend op zoek naar nieuwe mensen die de kar trekken, omdat secretaris Arjan Riezebos na vijf jaar zijn werkzaamheden wil neerleggen. Daarnaast zit de club ook nog dringend verlegen om een nieuw bestuurslid. Gegadigden kunnen zich voorafgaand aan de vergadering melden bij de voorzitter.

Na de pauze, zo rond de klok van 20.45 uur, geeft ingenieur Henk Jansen uit Wesepe een lezing over de toekomst van de wereldvoedselvoorziening en de rol van de Nederlandse landbouw daarin. Jansen, landbouwkundige en opgeleid in Wageningen heeft tientallen jaren in diverse landen van de wereld gewerkt.

In zijn lezing gaat hij eerst terug in de tijd en vertelt over de belangrijkste motieven om na de Tweede Wereldoorlog een Europees Landbouwbeleid op te zetten. Daarna gaat hij dieper in op de hedendaagse uitdagingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.