Home / Sallandcentraal / Internationale Vrouwendag bij het Holstohus

Internationale Vrouwendag bij het Holstohus

OLST – Op vrijdag 8 maart wordt ook in Olst de Internationale Vrouwendag gevierd. De avond in het Holstohus staat in het teken van het thema Heldinnen. Op die avond is er van alles te beleven: van muziek en toneel tot workshops. En natuurlijk als feestelijke afsluiter een live optreden van vrouwenband Femmes zodat er lekker gedanst kan worden.
Om 19.00 uur is de inloop en kunnen vrouwen zich inschrijven voor een workshop, gegeven door lokale kunstenaars. Deze workshops hebben een beperkt aantal deelnemers dus inschrijven is noodzakelijk. Corinda van Tilbor opent de avond om 19.30 uur. Daarna is er een centraal gedeelte in de grote zaal boven. Op de Facebookpagina is aanvullende informatie te vinden. Ook staan deze avond de winnaars van de korte verhalen wedstrijd
even in in de spotlights. Entree is 2,50 euro voor NUT-leden, niet leden betalen 3 euro.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.