Internationale Vrouwendag bij het Holstohus

OLST – Op vrijdag 8 maart wordt ook in Olst de Internationale Vrouwendag gevierd. De avond in het Holstohus staat in het teken van het thema Heldinnen. Op die avond is er van alles te beleven: van muziek en toneel tot workshops. En natuurlijk als feestelijke afsluiter een live optreden van vrouwenband Femmes zodat er lekker gedanst kan worden.
Om 19.00 uur is de inloop en kunnen vrouwen zich inschrijven voor een workshop, gegeven door lokale kunstenaars. Deze workshops hebben een beperkt aantal deelnemers dus inschrijven is noodzakelijk. Corinda van Tilbor opent de avond om 19.30 uur. Daarna is er een centraal gedeelte in de grote zaal boven. Op de Facebookpagina is aanvullende informatie te vinden. Ook staan deze avond de winnaars van de korte verhalen wedstrijd
even in in de spotlights. Entree is 2,50 euro voor NUT-leden, niet leden betalen 3 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.