Home / Sallandcentraal / Inschrijving Koningsloop Wijhe geopend

Inschrijving Koningsloop Wijhe geopend

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe presenteert op vrijdagavond 26 april een nieuwe editie van de jaarlijkse Koningsloop. De inschrijving is inmiddels geopend. Net als voorgaande jaren is de start en finish in het centrum van Wijhe.

Vanaf 18.00 uur kan worden gestart in diverse categorieën, te beginnen met de kinderen tot 6 jaar. Wanneer zij hun rondje door het centrum hebben voltooid, volgen de oudere kinderen (7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar). Om 19.00 uur volgt de start van de 5 en 10 km. Ook voor deze afstanden is de start en finish in de Langstraat. De routes zijn ten opzichte van vorig jaar vrijwel ongewijzigd. Nieuw is dat het parcours van zowel de 5 als de 10 km officieel zal worden gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie. Dit maakt de wedstrijd nog aantrekkelijker voor lopers die een snelle tijd willen neerzetten.

Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl. Deelname aan de jeugdlopen is gratis. Voor de 5 en 10 km bedragen de inschrijfkosten 6 euro. Meer informatie is te vinden op www.verenigdcomitewijhe.nl. De organisatie heeft nog mensen nodig die tijdens de loop willen helpen langs de route. Aanmelding bij Dorus Schalkwijk, koningsloopwijhe@gmail.com.

Bedrijvenloop

Net als vorig jaar staat er ook een bedrijvenloop op het programma. Bedrijven uit Wijhe en omgeving kunnen voor de 5 km één of meerdere teams van drie tot vijf personen inschrijven. Het team van DA drogisterij Bourquin won de eerste editie en mag zijn titel verdedigen. Voor opgave en verdere info mail naar koningsloopwijhe@gmail.com.

Lees ook

Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.