Infoavond over vrijwilligers-app

RAALTE – De nieuwe vrijwilligers-app van Stichting ISSY staat op 19 maart centraal tijdens een infoavond van het CDA in Elckerlyc in Luttenberg. Vrijwilligers die af en toe een klus willen doen, kunnen dat via deze app doorgeven en worden vervolgens gekoppeld aan een club/organisatie/stichting/vereniging.

“Ik wil best wel eens een keer helpen” en “Ai een keer te kort hebt, muj ’t maar zeggen”, zijn geluiden die verenigingen vast bekend voorkomen. Veel leden willen geen bestuurlijke of organisatorische taken op zich nemen, maar zouden af en toe best een losse klus willen doen. Stichting ISSY heeft hiertoe een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld. De vereniging wordt de beheerder.

Het programma van de avond begint om 19.30 uur. De maker van deze app loodst de bezoekers door de mogelijkheden van de app. Toegang van de avond en gebruik van de app zijn gratis. Elke organisatie is met twee vertegenwoordigers welkom. Neem wel een iPhone, iPad of tablet/ smartphone mee. De app kan meteen geïnstalleerd worden en is daarmee direct klaar voor gebruik. Zin om te komen? Stuur voor 1 maart een mail naar irenevandervegte@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.