Iesselzotten maken zich op voor carnavalsoptocht

OLST – CV Iesselzotten presenteert op zaterdag 2 maart de jaarlijkse carnavalsoptocht door Olst. Met diverse groepen en wagens slingert de optocht zich een weg door het dorp, voorafgegaan door een dweilorkest.

De start is weer bij het Holstohus. De grote wagens kunnen worden opgebouwd op de Meente. De route is hetzelfde gebleven. Vanaf de Jan Schamhartstraat gaat de stoet naar de Aaldert Geertstraat en dan linksaf de Kornet van Limburg Stirumstraat op. Vervolgens linksaf de Koningstraat op en weer linksaf de Kuiperstraat in. Dan linksaf de Prins Bernhardstraat in, rechtsaf de koningin Wilheminastraat op en dan linksaf weer de Aaldert Geertstraat in. Bij de kerk rechtdoor het spoor over de Hooglandstraat op en linksaf de Kleiweg op naar de residentie van CV Iesselzotten in sporthal de Hooiberg. De grote wagens gaan terug naar de Meente om af te bouwen. Na de optocht is er een grote afterparty in de residentie met aansluitend rond 18.00 uur de prijsuitreiking.

Opgeven is mogelijk via de mail: tonnyschuurman@gmail.com (grote wagens voor maandag 28 februari) of op de dag zelf in het Holstohus (vanaf 14.00 uur). Aanwonenden van de route worden opgeroepen om hun auto op een andere plek te parkeren. Graag de parkeervakken op de Dekkerlaan ook vrijhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.