Home / Algemeen / Hoogste punt bereikt van duurzame woningen in Lemelerveld
.

Hoogste punt bereikt van duurzame woningen in Lemelerveld

LEMELERVELD – De tien duurzame woningen aan de Marke in Lemelerveld hebben allemaal een dak. Afgelopen tijd heeft aannemer Ruiter de prefab daken op de woningen gehesen. Vorige week hees projectontwikkelaar Prima Thuis de vlag in top.

Het bereiken van het hoogste punt van een nieuwbouwwoning, het is een mijlpaal. Vanaf maandag 21 januari is aannemer Ruiter bezig met het omhoog hijsen en plaatsen van de prefab kappen op de tien duurzame woningen aan de Marke in Lemelerveld. Een indrukwekkend gezicht hoe een heel dak aan de kabels van een hijskraan door een strakblauwe lucht naar zijn eindbestemming zweeft.

Festelijk moment

Inmiddels liggen alle daken op hun plek en is de vlag in top gehesen. Dat vierden Guido Hulsman en Michel Koenjer en de werknemers van aannemer Ruiter met het traditionele natje en droogje. Tot op heden verloopt de bouw voorspoedig, zelfs iets voor op schema. De oplevering van de woningen zal medio april/mei dit jaar zijn.

Prima Thuis bouwt betaalbare, duurzame woningen voor starters op de woningmarkt. Het volgende project is een blok van vier duurzame woningen aan het Boekweitland in Oudleusen. Kijk voor meer informatie op www.prima-thuis.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.