Honderden uren aan het werk voor carnavalswagens

HEINO – Vier wagenbouwgroepen uit Heino openden afgelopen zaterdag hun deuren voor het publiek. Iedereen kon bij de groepen Ken ik Oe, ’t Giet Vedan, Ratjetoe en Zeg ik niet bekijken wat er komt kijken bij het bouwen van een carnavalswagen. En dat is veel. Heel veel. Enthousiaste bouwers offeren vele vrije zaterdagen en doordeweekse avonden op om tijdens de komende carnavalsoptochten met een zo mooi mogelijke creatie op de proppen te komen. Omdat ze het leuk vinden, maar ook omdat het zo gezellig is. Want die paar biertjes tijdens de nazit maken veel goed. De organisatie van de open dag was in handen van carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.