Heikera Presentatieavond met Tom Veelers en Anko Boelens

HEINO – In de aanloop naar het nieuwe fietsseizoen trapt Fietstoerclub Heikera uit Heino traditiegetrouw af met de Presentatieavond. Deze vindt plaats op donderdag 7 maart bij BijNe9en in Heino.

Het belooft een boeiende avond te worden, want dit keer heeft de club Tom Veelers (ex-profrenner) en Anko Boelens (teamarts Sunweb) te gast. De avond wordt op vakkundige wijze aan elkaar gepraat door Simone Chapel, onder meer bekend als sportjournalist van RTV Oost.

Als instructeur van BikeChallenge zal Tom Veelers dit voorjaar (samen met o.a. Maarten Nijland) voor Heikera clinics verzorgen. De ex- profrenner uit het Twentse Ootmarsum zal die avond een inkijkje geven in de boeiende wereld van de profs en uitgebreid vertellen over zijn carrière en ervaringen in de tour. Daarbij komen ongetwijfeld veel boeiende verhalen en leuke anekdotes naar boven. Wat is zijn levensverhaal? Hoe gaat het er eigenlijk aan toe bij een profclub? Hoe zwaar is het? Deze en vele andere vragen zullen de revue passeren.

Ook Anko Boelens, de tweede spreker van deze avond, heeft een interessant verhaal. De Groninger zal vertellen over zijn leven en werk als teamarts van Sunweb. Hoe komen trainingsschema’s tot stand, welke blessures komt hij veelvuldig bij de renners tegen? Wellicht heeft hij nog wat nuttige tips & tricks voor amateurwielrenners.

De avond wordt gehouden in de Ridderzaal van BijNe9en aan de Canadastraat 9 in Heino. Aanvang is 20.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur. Leden van Heikera hebben gratis toegang. Niet-leden betalen 7 euro (inclusief een consumptie).

Kijk voor meer informatie op staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.