Heeren van Salland laten bewoners Angeli Custodes swingen

.

RAALTE – Het mannenkoor De Heeren van Salland geeft regelmatig concerten. In januari traden ze nog op in een volle zaal bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte. Dat was een thuiswedstrijd, want elke woensdagavond oefenen ze daar om hun repertoire te vervolmaken en uit te breiden.

Het koor probeert waar dat kan het publiek te betrekken bij hun zangnummers. Dat lukt meestal prima, maar zo enthousiast als het onlangs was bij woonzorglocatie Angeli Custodes in Raalte, gebeurt het niet vak.

Tijdens het zingen van wat bekende meezingers kwam Joke Voshaar, Coördinerend Medewerker Welzijn, naar voren. Ze nam een vrijwilliger in de arm en samen gingen ze dansen. Toen kwamen verschillende bewoners ook los. Even later dansten verschillende bewoners vrolijk rond. En wie niet danste klapte mee. Voor de bewoners en de Heeren van Salland was het een bijzondere avond.

Voshaar: “Angeli Custodes vindt het erg belangrijk dat er aandacht blijft voor het welzijn van de senioren in de gemeente Raalte en daarom werken we er met ons allen aan om dit welzijn voor hen te vergroten. Het was een hele gezellige avond samen met de Heeren van Salland. Onze bewoners (en ik ook) hebben genoten.”

Meer foto's