Home / Sallandcentraal / Hardloopclinic voor beginners van RCL

Hardloopclinic voor beginners van RCL

LIERDERHOLTHUIS – Running Club Lierderholthuis biedt vanaf donderdag 7 maart een hardloopclinic aan. Het is de bedoeling om onervaren en beginnende hardlopers gereed te maken voor de vier Engelse mijlen: 6,4 km. De clinic bestaat uit veertien trainingen op de donderdagavond (7 maart tot en met 13 juni) van 19.00 tot 20.30 uur.

De trainingen starten bij Overmars Installatietechniek aan de L.J. Costerstraat 19 in Heino en (later) bij de oprijlaan van Landgoed Den Alerdinck aan de Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem. De deelnamekosten voor deze beginnerscursus bedragen 35 euro. De eerste twee avonden zijn gratis (ter kennismaking). De clinic staat onder leiding van gediplomeerde KNAU train(st)ers en wordt op 15 juni tijdens het Zwolse halve marathon festival afgesloten met de 4 Engelse mijl. Het startbewijs dient zelf aangeschaft te worden. Na afloop is het mogelijk om door te stromen naar andere loopgroepen binnen RCL (die in totaal zo’n tweehonderd leden heeft). Op 3 maart start tevens een clinic voor de halve marathon van Zwolle. Voor meer informatie zie www.rcl98.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.