Handbaltrainer Jan Majoor per direct weg bij Kwiek

RAALTE – Jan Majoor is per direct vertrokken als trainer van Dames 1 van handbalvereninging Kwiek uit Raalte. Het bestuur liet hem weten na dit seizoen niet samen verder te willen, waarop Majoor direct zijn biezen pakte.

De reden dat Kwiek niet met Majoor verder wil, heeft er volgens de club mee te maken dat speelsters zich onvoldoende uitgedaagd voelen om zich te verbeteren. “We vinden het belangrijk dat selectiespelers zich als topsporter blijven ontwikkelen”, laat het bestuur van Kwiek weten. “Naast het teambelang geldt hierin ook zeker het belang van het individu. We hebben na gesprekken met spelers en overige zaken die zich het afgelopen half jaar hebben voorgedaan als bestuur besloten dat er onvoldoende handbal-technische basis is om het volgende seizoen met elkaar verder te gaan.”

Desondanks was de intentie van Kwiek om het lopende seizoen met de huidige trainer af te maken. “Vorige week hebben wij besloten het komende seizoen niet verder te gaan met Jan Majoor als trainer van ons Dames 1”, aldus het bestuur van de vereniging. “Wij hebben geprobeerd dit in goed overleg met hem te bespreken. Hoewel wij aangegeven hebben het seizoen met hem te willen afmaken, is Jan per direct gestopt. Wij respecteren zijn keuze.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.