Home / Sallandcentraal / GemeenteBelangen Raalte stelt vragen over impulsregeling

GemeenteBelangen Raalte stelt vragen over impulsregeling

RAALTE – De fractie van GemeenteBelangen heeft aan het college van B&W vragen gesteld over een ingekomen brief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten over het bestuursakkoord klimaatadaptatie en aanvullende afspraken water. In deze brief wordt aangegeven dat gemeenten aanspraak kunnen maken op een impulsregeling van eenmalig 20.000.000 euro voor de jaren 2019 en 2020. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de gemeente hier plannen voor indienen. Namens GemeenteBelangen Raalte vraagt raadslid Irene Weertman-Halfwerk of het college bekend is met de inhoud van de brief en of het college voornemens is om hiervoor plannen in te dienen. Ook wil ze graag weten, in geval van aanwezige en toekomstige plannen, hoe het college de vormgeving van de vereiste cofinanciering voor zich ziet.

Lees ook

Inschrijving Diekmarkt geopend

WIJHE – Ondanks alle onzekerheid aangaande de coronamaatregelen gaan de voorbereidingen van de Diekmarkt op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.