GemeenteBelangen Raalte stelt vragen over impulsregeling

RAALTE – De fractie van GemeenteBelangen heeft aan het college van B&W vragen gesteld over een ingekomen brief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten over het bestuursakkoord klimaatadaptatie en aanvullende afspraken water. In deze brief wordt aangegeven dat gemeenten aanspraak kunnen maken op een impulsregeling van eenmalig 20.000.000 euro voor de jaren 2019 en 2020. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de gemeente hier plannen voor indienen. Namens GemeenteBelangen Raalte vraagt raadslid Irene Weertman-Halfwerk of het college bekend is met de inhoud van de brief en of het college voornemens is om hiervoor plannen in te dienen. Ook wil ze graag weten, in geval van aanwezige en toekomstige plannen, hoe het college de vormgeving van de vereiste cofinanciering voor zich ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.