Home / Sallandcentraal / FNV helpt weer bij belastingaangiftes

FNV helpt weer bij belastingaangiftes

RAALTE/HEINO – Lokaal FNV Salland helpt zijn leden ook dit jaar weer bij de belastingaangifte en het aanvragen en wijzigen van zorg- en huurtoeslagen. Leden die hiervan gebruik willen maken, dienen zich vooraf aan te melden.

Dat kan via www.afspraakmakenfnv.nl of www.fnv.nl/belastingservice. Zoek de provincie Overijssel op en hierna de plaats Raalte of Heino. Hierbij kan men zelf een keuze maken op welk tijdstip men geholpen wenst te worden. Bij het aanmelden via internet dient men de ledenpas bij de hand te hebben voor het lidnummer. Raalter leden die niet over internet beschikken, kunnen zich op dinsdag 12 februari tussen 19.30 en 21.00 uur aanmelden bij het Annahuis. Neem wel de ledenpas mee. Leden zonder internet kunnen vanaf 1 februari 2019 ook een afspraak maken via het FNV Contact Center via tel. 088-3680368. Ook dan dient men de ledenpas bij de hand te hebben. Degene die op 28 februari nog geen machtigingscode van de Belastingdienst heeft ontvangen, kan die code aanvragen bij de Belastingdienst, tel. 088-1236555.

De invuldagen in Heino zijn gepland op zaterdag 2, 16 en 30 maart en op vrijdag 15 maart in het Parochiecentrum achter de RK kerk. De invullocatie Heino is bedoeld voor inwoners van de vroegere gemeente Heino en omliggende buurtdorpen. Informatie nodig over Heino? Bel dan vanaf 14 februari 2019 op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 met Auke Joling op tel. 0572-393220. Bij de belastingaangifte zijn zorgkosten voor genees- en heelkundige hulp, voorgeschreven medicijnen, hulpmiddelen (uitgezonderd brillen, contactlenzen e.d.), vervoer, dieetkosten, extra gezinshulp, extra kleding en beddengoed en reiskosten in verband met langdurige ziekte van de partner aftrekbaar. Wel met de voorwaarde dat een andere instantie, zoals de ziektekostenverzekeraar, deze niet heeft vergoed.

Lees ook

Rosengaerde viert 60-jarig bestaan

DALFSEN – Dalfsenaren hebben de versiering in de tuin van Rosengaerde al een tijdje kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.