Filmhuis Olst met Poeh en The Children Act

OLST – Het Filmhuis Olst presenteert op vrijdag 22 februari weer een filmavond in het Holstohus. Op het programma staan de familiefilm ‘Janneman Robinson & Poeh’ (18.30 uur) en het filmdrama ‘The Children Act’ (20.30 uur).

Janneman Robinson & Poeh (live-action gecombineerd met computeranimatie) gaat over Janneman Robinson (Ewan McGregor), die in zijn kindertijd bevriend was met beer Poeh. Maar Janneman is nu volwassen en neemt veel minder tijd om met familie en vrienden om te gaan.

Op een dag wordt hij herenigd met Poeh die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als Jannemans aktetas op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes naar Londen om hem terug te brengen, wat een behoorlijk avontuur blijkt… De film is in het Nederlands nagesynchroniseerd en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De entree bedraagt 3 euro.

The Children Act gaat over een 17-jarige jongen die door zijn geloof afziet van alle medische hulp, wat zijn doodvonnis betekent. Fiona Maye (Emma Thompson) een gerespecteerd rechter aan het Hooggerechtshof, wordt hiermee op de proef gesteld. Terwijl haar huwelijk op springen staat, stort ze zich met totale overgave op deze zaak. Wat weegt er zwaarder: het recht op leven of het recht op vrije wil? De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.