Home / Sallandcentraal / Evenementen gratis in de Recreatiegids

Evenementen gratis in de Recreatiegids

RAALTE – Organiseert u een evenement in Salland of het Vechtdal? Wilt u dit graag onder de aandacht brengen van een groot publiek? De Recreatiegids van Regiobode, die dit voorjaar verschijnt, bevat een agenda waarin alle evenementen in de regio’s gratis worden opgenomen. Wilt u met uw evenement een vermelding in de agenda van de gids stuur dan een mail naar redactie@weekbladsalland.nl met daarin de naam, de locatie, de datum en de tijd(en) van het evenement. Wilt u in de gids extra groot uitpakken? Informeer dan naar de verdere mogelijkheden!

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.