Home / Algemeen / Evenementen gratis in de Recreatiegids

Evenementen gratis in de Recreatiegids

SALLAND / VECHTDAL – Organiseert u een evenement in het Vechtdal of Salland? Wilt u dit graag onder de aandacht brengen van een groot publiek? De Recreatiegids van Regiobode, die dit voorjaar verschijnt, bevat een agenda waarin alle evenementen in de regio’s gratis worden opgenomen.

Wilt u met uw evenement een vermelding in de agenda van de gids, stuur dan een mail naar redactiedo@regiobode.nl met daarin de naam, de locatie, de datum en de tijd(en) van het evenement. Wilt u in de gids extra groot uitpakken? Informeer dan naar de verdere mogelijkheden!

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.