Erwin Pronk neemt Flierefluiter over

RAALTE – Erwin Pronk heeft Speelpark de Flierefluiter in Raalte overgenomen van zijn ouders. “Mijn moeder startte ooit met een theehuisje en wat speeltoestellen. Nu werken we met 35 medewerkers op een prachtig park van zes hectare speelplezier,” vertelt Erwin.

“En ja, natuurlijk zullen er dingen veranderen. We hebben de Raad van Plezier al opgericht om de wensen van kinderen goed te begrijpen en hen te betrekken. Bovendien heb ik zelf jonge kinderen dus ik begrijp heel goed wat kinderen willen en ouders willen. Ik wil nog verder inzoomen op dat gevoel van geluk: dat ervaren kinderen door te bewegen. We doen ook steeds meer voor ouders. We hebben een grote nieuwe horeca-keuken voor koffie met oma’s appeltaart en leuke menu’s voor kinderen.”

De Flierefluiter is met ruim veertig speeltoestellen op zes hectare de allergrootste speeltuin van Overijssel. De kinderen kunnen zich er zowel binnen als buiten vermaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.