Dorpsquiz voor senioren in Annahuis

RAALTE – ZGR brengt op woensdag 27 februari de populaire dorpsquiz naar Raalte. Van 9.30 tot 12.00 uur staat de koffie klaar in het Annahuis (ingang marktzijde). Daar kunnen senioren uit Raalte met elkaar de quiz spelen.

De dorpsquiz of pubquiz is al jaren een bekend fenomeen in de regio. Niet eerder werd er echter speciaal een quiz voor senioren georganiseerd met vragen over onderwerpen die juist hen aan zullen spreken. Door de fotoherkenningsvragen en meerkeuzevragen maken ook deelnemers, van wie het geheugen niet zo snel meer is, kans op de hoofdprijs.

ZGR wil tijdens deze ochtend daarnaast graag met de deelnemers van gedachten wisselen over hun wensen en dagelijkse bezigheden. In Raalte en omgeving wordt al het nodige georganiseerd voor zestigplussers. Wellicht zijn er echter activiteiten die nog niet op de agenda staan, maar die men wel graag georganiseerd ziet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.