Home / Sallandcentraal / Dineren in DeBuut

Dineren in DeBuut

RAALTE – In buurtcentrum DeBuut wordt elke dag een maaltijd van drie gangen bereid. De maaltijden worden gemaakt in de keuken van Angeli Custodes en elke dag gebracht naar DeBuut gebracht. De maaltijden zijn bedoeld voor mensen die, om welke reden dan ook, niet meer zelf een maalijd kunnen bereiden of liever niet alleen eten. Elke derde woensdag van de maand staat het grand café geheel in het teken van een bepaald thema, de aankleding van het grand café en de maaltijd zijn hierop afgestemd wat leuke gespreksonderwerpen oplevert. Het thema op woensdag 20 maart is Chinees Indisch buffet. Een normale 3-gangen maaltijd kost 8,30 euro. Aanvang dagelijks om 12.00 uur, opgave uiterlijk één dag van te voren. De maandelijkse themamaaltijd kost 10 euro . Aanvang is 12.30 uur. Aanmelden voor de themamaaltijd van 20 maart kan t/m 15 maart. Aanmelding kan telefonisch op 088 6564 120 of via mail: info@buurtcentrumdebuut.nl. Voor meer informatie over DeBuut zie de website. DeBuut bevindt zich op Zwanenwoerd 1a. (ingang aan de Blekstraat)

www.buurtcentrumdebuut.nl.

Lees ook

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.