Dikke Steen weer bladvrij

LEMELE – Zaterdag trokken twintig vrijwilligers op de platte boerenwagen van ’t Lemels Arfgoed naar de Lemelerberg om de Dikke Steen weer toonbaar te maken. In het kader van de adoptie is namelijk vastgelegd dat ’t Lemels Arfgoed het jaarlijkse onderhoud verricht.

Gewapend met schoppen, grepen en harken werden kruiwagens vol blad afgevoerd. Daarnaast verwijderden de vrijwilligers dode takken, zodat de veiligheid ook weer gewaarborgd is. De Dikke Steen ligt er opnieuw maagdelijk bloot bij en voor alle fans is het een must om hem weer te gaan betasten en aanschouwen. Na afloop genoten de harde werkers in restaurant De Lemelerberg van een heerlijke kop warme snert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.