Home / Nieuws / Dikke Steen weer bladvrij

Dikke Steen weer bladvrij

LEMELE – Zaterdag trokken twintig vrijwilligers op de platte boerenwagen van ’t Lemels Arfgoed naar de Lemelerberg om de Dikke Steen weer toonbaar te maken. In het kader van de adoptie is namelijk vastgelegd dat ’t Lemels Arfgoed het jaarlijkse onderhoud verricht.

Gewapend met schoppen, grepen en harken werden kruiwagens vol blad afgevoerd. Daarnaast verwijderden de vrijwilligers dode takken, zodat de veiligheid ook weer gewaarborgd is. De Dikke Steen ligt er opnieuw maagdelijk bloot bij en voor alle fans is het een must om hem weer te gaan betasten en aanschouwen. Na afloop genoten de harde werkers in restaurant De Lemelerberg van een heerlijke kop warme snert.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.