Dienstregeling Buurtbus lijn 518 bekend

De dienstregeling van de nieuwe Buurtbuslijn 518, die vanaf maandag 18 februari gaat rijden tussen Lemelerveld-Luttenberg-Raalte is bekend. Daarnaast is het duidelijk geworden dat er ook een halte extra is gekomen in Lemelerveld, halverwege de Paralelstraat.

De Buurtbus zal iedere werkdag om 22 minuten over het hele uur vertrekken uit Lemelerveld (eerste halte is bij het Evenemententerrein). Start om 7.22 uur. Uit Raalte vertrekt de Lijn 518 steeds vier minuten voor het hele uur richting Lemelerveld. Laatste vertrektijd uit Raalte is 18.56 uur. Vanuit Luttenberg gaat de Buurtbus ongeveer 33 minuten over het hele uur richting Raalte en 7 minuten over het hele uur richting Lemelerveld. Op de zaterdag zijn de tijden anders. Een volledig overzicht is te vinden op staging2.buurtbussalland.nl Tevens worden er door Keolis folders in de dorpen verspreid en door de Buurtbusvereniging kleinen postertjes opgehangen.

In het dorp Lemelerveld komen drie haltes: het Evenemententerrein, halverwege de Paralelstraat en bij het Essostation (net voor de afslag naar de Ambachtsweg). In Luttenberg komen twee haltes: aan de ter Borgweg en aan de Harmelinkstraat ter hoogte van de Heuvelweg. Zowel de gemeente Dalfsen als de gemeente Raalte zijn druk doende de haltes te voorzien van fietsenrekken en stoeptegels, maar gezien de snelheid waarmee de Buurtbus tot stand is gekomen is het niet zeker dat dit voor 18 februari voltooid is. Keolis plaatst al wel de halteborden.

Zie voor meer informatie: staging2.buurtbussalland.nl of vraag via info@buurtbussalland.nl de digitale folder op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.