Derde druk Verhalenboek Boetelerveld

RAALTE – Tijdens Stöppelhaene 2018 was er in De Plaskerk in Raalte een drukbezochte expositie over ‘De Plaskerk en haar omgeving.’ Bezoekers konden toen intekenen voor een nog te verschijnen ‘verhalenboek’ over (vroegere) bewoners en kenners van het gebied Boetelerveld en Schoonheten.In december 2018 is dit boek: ‘Verhalen van het landschap’ verschenen en uitgereikt aan de interviewers, geïnterviewden en de intekenaars.
De belangstelling voor dit boek bleek echter veel groter dan verwacht. Een tweede druk was snel uitverkocht. Binnenkort verschijnt een derde, verbeterde druk van deze uitgave. Het boek is een fraai stukje lokale geschiedenis dat opgetekend is uit de mond van de bewoners zelf. Vanaf 13 februari is het boek elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur af te halen bij het Annahuis, naast De Plaskerk in Raalte. De prijs is 12 euro.
In de vorige uitgave ontbraken twee pagina’s. Bezitters van de eerste druk kunnen een gratis inlegvel met de ontbrekende pagina’s afhalen op bovengenoemde tijden bij het Annahuis.
afhalen op bovengenoemde tijden bij het Annahuis.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.