Home / Sallandcentraal / Derde druk Verhalenboek Boetelerveld

Derde druk Verhalenboek Boetelerveld

RAALTE – Tijdens Stöppelhaene 2018 was er in De Plaskerk in Raalte een drukbezochte expositie over ‘De Plaskerk en haar omgeving.’ Bezoekers konden toen intekenen voor een nog te verschijnen ‘verhalenboek’ over (vroegere) bewoners en kenners van het gebied Boetelerveld en Schoonheten.In december 2018 is dit boek: ‘Verhalen van het landschap’ verschenen en uitgereikt aan de interviewers, geïnterviewden en de intekenaars.
De belangstelling voor dit boek bleek echter veel groter dan verwacht. Een tweede druk was snel uitverkocht. Binnenkort verschijnt een derde, verbeterde druk van deze uitgave. Het boek is een fraai stukje lokale geschiedenis dat opgetekend is uit de mond van de bewoners zelf. Vanaf 13 februari is het boek elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur af te halen bij het Annahuis, naast De Plaskerk in Raalte. De prijs is 12 euro.
In de vorige uitgave ontbraken twee pagina’s. Bezitters van de eerste druk kunnen een gratis inlegvel met de ontbrekende pagina’s afhalen op bovengenoemde tijden bij het Annahuis.
afhalen op bovengenoemde tijden bij het Annahuis.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

One comment

  1. Is dat boek ook ergens te bestellen? Ik ben niet in de gelegenheid om op woensdagochtend in Raalte te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.