Home / Sallandcentraal / De Wilde Stad in Dorpshuus

De Wilde Stad in Dorpshuus

HEINO – Stichting Duurzaam Heino vertoont op woensdagmiddag 20 februari de filmdocumentaire ‘De Wilde Stad’ in het Dorpshuus. De film, geschikt voor jong en oud, handelt over het ongetemde dierenrijk in Amsterdam. De kijker beleeft de stad door de ogen van filmkater Abatutu. Zijn verhaal is ingesproken door acteur Martijn Fischer. Abatutu ontmoet vertrouwde stadse dieren als de rat en de meeuw, maar ook nieuwkomers als de halsbandparkiet en de rivierkreeft. Hij ziet dingen die voor mensen onopgemerkt blijven, simpelweg omdat ze te druk zijn met zichzelf of hun mobiele telefoon. De film begint om 13.30 uur, de zaal is vanaf 13.00 uur geopend. De entree is gratis, wel dient men vooraf een kaartje te halen aan de infobalie of er een te reserveren via beheer@dorpshuusheino.nl, tel. 0572-700212.

Lees ook

Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.