Home / Sallandcentraal / De Stuwzangers in de Veldhoek

De Stuwzangers in de Veldhoek

HEINO – Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren treedt op zondagmiddag 24 februari op in de Veldhoek in Heino. Al enkele jaren verzorgen de Stuwzangers daar een muzikale middag. Jo en Ellen Lipman van de Veldhoek behoren namelijk tot de hoofdsponsors van het koor. De Stuwzangers staan onder leiding van de Heinose dirigent Flip Jonkman. Het koor wordt begeleid door drie accordeonisten, een gitarist en een drummer. Gratis kaarten zijn vanaf 1 februari af te halen bij De Veldhoek en ’t Dorpshuis in Heino. Aanvang is om 14.30 uur. Zie verder www.destuwzangers.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.