De Hoonhakkers gaan Wild Wild West

HOONHORST – Voordat het Carnavalsweekend losbarst, nemen de Hoonhakkers op zondag 17 februari, tijdens het Prinsenspektakel, afscheid van prins Luc de eerste. Ook worden de nieuwe prins(es) en jeugdprins(es) bekend gemaakt.

De hele middag wordt muzikaal ondersteund door DJ Eric Witteveen die menig carnavalsnummer de revue laat passeren, om iedereen op te warmen voor het echte carnavalsweekend. De carnavalsvereniging heeft dit jaar als thema “De Hoonhakkers bint de beste van het wilde westen”. Het prinsenspektakel begint om 14.00 uur in Residentie Zaal Kappers.

Huidige Prins Luc & jeugdprins Niek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.