Dampende derde editie van Rockin’ all Over Den Nul

Op zaterdag 9 maart trapt ‘Eten en Drinken bij Ripperda’ in Den Nul in samenwerking met De Blueskrant de derde editie af van ‘Rockin’ all Over Den Nul’. Een muzikaal evenement dat twee keer per jaar garant staat voor goede muziek, goed eten en lekker drinken. Deze editie staat wederom in het teken van ‘Blues, Burgers en Beugels’ en presenteert een programma met livemuziek dat staat als een huis. Eten & Drinken BijRipperda wordt deze avond omgetoverd tot een uitbundig dampende jukejoint die in vuur en vlam wordt gezet doorgewinterde nationale en internationale muzikanten.

Kingsdeal

Uit Overijssel komt Kingsdeal die met hun opzwepende blues het feest in gang gaan zetten. De roots van dit viertal ligt inderdaad aan de kust van Lake Michigan want gitarist Thijs Westenberg heeft als mentor niemand minder dan de geboren en getogen Chicago blues gitarist Michael Dotson samen tourden ze regelmatig door Europa. Inmiddels is Kingsdeal doorgegroeid tot een zeer veelzijdige bluesband beïnvloed door een diversiteit aan bluesstijlen, maar ook rockabilly, roots en rock. Kortom kom op tijd voor een stevige portie ‘House Rocking Blues’.

Carl Wyatt & the Delta Voodoo Kings

Uit Ierland komt boogie- en slidegitaarkoning Carl Wyatt. Als grootste invloeden op zijn spel noemt hij, Freddie King, Johnny Winter, Muddy Waters en John Lee Hooker. Zijn stijl is dan ook een krachtige mix van Texas, Chicago en Delta Blues. Wanneer Carl Wyatt tijdens een tour langs de Amerikaanse oostkust halverwege de negentiger jaren John Lee Hooker ontmoet, ontstaat er een wederzijdse vriendschap en waardering. Deze vriendschap bleef bestaan tot het overlijden van John Lee Hooker in 2001. In al die jaren nam Carl Wyatt negen cd’s op en deelde hij in Europa en de Verenigde Staten het podium met een keur aan artiesten als, Big Bo McGee, Little Whitt Wells, Neal Black & The Healers, T.W. Henderson, Tino Gonzales, Watermelon Slim, Noel Redding [Jimmy Hendrix Band] en Archie Lee Hooker. De airconditioning kan op de hoogste stand want Carl Wyatt & the Delta Voodoo Kings is ‘hot and smoking’.

Burgers & Beugels

Leon Ripperda heeft samen met Grillmaster Robert Koerhuis en de plaatselijke ambachtelijke slager Paul van Essen & zoons, een heerlijke 100% Maas, Rijn en IJsselvallei burger samengesteld. Vanaf 19.00 uur worden deze burgers onder de veranda van BijRipperda voor u gegrild en zit de eerste burger van deze avond bij de entreeprijs in.

Tickets

‘Rockin all Over Den Nul vindt plaats op 9 maart om 20.00. Tickets in de voorverkoop kosten 10,- (inclusief burger) en zijn te koop bij BijRipperda in Den Nul, Boek en Kantoor Korten in Olst, Musicshop Disc in Deventer en Turnaround Haar & Beautysalon in Diepenveen. Bestellen kan ook online via staging2.bijripperda.nl/tickets/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.