Cursus Klik & Tik in bibliotheek Olst

RAALTE/OLST – Bibliotheek Salland biedt vanaf vrijdag 1 maart een cursus Klik & Tik aan in de bieb in Olst. Tijdens deze cursus leren de deelnemers gedurende tien lessen de basisbeginselen van de computer en internet.

Van mailen tot foto’s opslaan, van een tekst schrijven tot informatie zoeken op het internet; alles komt aan de orde. De cursus is interactief en speciaal voor beginners.

Froukje Weber is consulent participatie bij de Bibliotheek Salland. “We werken in groepjes van maximaal tien deelnemers met begeleiding van een ervaren computerdocent. Deelnemers kunnen in alle rust oefenen, vragen stellen en geholpen worden.”

De deelnamekosten bedragen 15 euro (inclusief oefenboek). Later in het jaar starten er nog meer cursussen Klik&Tik. Aanmelden kan via staging2.bibliotheeksalland.nl, in de bibliotheek, via 0572-363637 of info@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.