Contant betalen in Buurtbus verleden tijd

REGIO – Vanaf de zomer is het al niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in de bus, maar binnenkort is dat ook niet meer mogelijk in de buurtbussen van Syntus Overijssel. Ritje met de buurtbus? Neem de pinpas mee! Syntus wi daarmee, net als in de reguliere bussen, de veiligheid van de Buurtbus-chauffeurs waarborgen. Daarnaast is het pinnen volgens Synthus sneller en efficiënter. De startdatum van de overgang verschilt per regio. In Overijssel wordt vanaf 17 februari contant geld niet meer geaccepteerd. Reizigers met een OV-chipkaart kunnen deze nog gewoon gebruiken. Kijk voor meer informatie over de betaalmiddelen in de buurtbus op staging2.syntusoverijssel.nl/betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.