Concert Deventer Symfonisch Orkest in de Plaskerk

RAALTE – Het Deventer Symfonisch Orkest geeft op zaterdag 9 maart een concert in de Plaskerk in Raalte. Op het programma staat onder meer het zangspel Bastien et Bastienne van Mozart; een verhaal over een geheimzinnige liefdesrelatie.

Daarnaast kan het publiek ook luisteren naar bijvoorbeeld de Gavotte van Prokovjev, de Valse Fantasie van Glinka en Symfonie nr 1 van Beethoven. “Muziek waar je vrolijk van wordt”, zo meldt het persbericht. Het Deventer Symfonisch Orkest bestaat uit 32 amateurmusici die op bijna professionele wijze hun muziek uitvoeren. Dirigent is Alike Jonkman.

Aanvang is om 19.30 uur. De entree bedraagt 7 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van nieuwe stoelen in het Annahuis. Zie verder staging2.dso-deventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.