College Olst-Wijhe verwerkt raadsakkoord in uitvoeringsprogramma

Het college in de gemeente Olst-Wijhe heeft het raadsakkoord ‘Samen Verder’ van de huidige raad vertaald in een uitvoeringsprogramma. Het college heeft uitwerkingen gemaakt wat het vraagt om de ambities uit het raadsakkoord uit te kunnen voeren. “Het is de eerste keer dat het college op deze manier zowel de wensen uit het raadsakkoord alsook de overige beleidswensen in beeld heeft gebracht”, laat de gemeente weten.

Met het uitvoeringsprogramma wordt duidelijk wat voor inspanningen er nodig zijn qua organisatie en financiën om het raadsakkoord uit te voeren. De gemeente werkt hierbij aan een balans tussen ambities en mogelijkheden. De gemeenteraad zal in de raadsvergadering van 11 maart zijn oordeel geven over het concept college uitvoeringsprogramma. Na behandeling van het voorstel in de raad zal het college het uitvoeringsprogramma definitief vaststellen.

Om de vinger aan de pols te houden zal de gemeente een tussentijdse evaluatie houden waarbij inhoud en financiën aan de orde komen. Dit is mede nodig omdat het altijd mogelijk is dat er nieuwe ontwikkelingen op de gemeente afkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.