Home / Politiek / College Dalfsen op bezoek in Lemelerveld

College Dalfsen op bezoek in Lemelerveld

DALFSEN – Elk jaar gaat het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen op bezoek in de verschillende kernen in de gemeente. Op dinsdag 12 februari is Lemelerveld aan de beurt. Het programma begint om 20.00 uur in zaal Reimink. Het college praat inwoners uit Lemelerveld dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt. Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder het JOP Lemelerveld, de openstelling van winkels op zondagen, wonen, de herinrichting van het Kroonplein en de N348. Tijdens de informatieavond bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Mail daarvoor wel naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 11 februari. De vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.