Classic Rock Night in d’Olde Wettering

LIERDERHOLTHUIS – Buurman’s Feestje presenteert op zaterdagavond 16 februari een Classic Rock Night in Café d’ Olde Wettering in Lierderholthuis. Te gast is de Brabantse band The Juveniles. Deze mannen richten zich voornamelijk op rockmuziek uit de jaren zeventig.

Het was de bedoeling dat The Juveniles al veel eerder weer terug zouden keren naar deze regio maar een grote uitslaande brand in de oefenruimte van de band, waarbij vrijwel alle muziekinstrumenten en apparatuur verloren gingen, gooide roet in het eten. John van de Kandelaar, de vaste begeleider van The Juveniles, vertelt: “Dat was wel even schrikken ja, ineens is alles weg, maar door hulp van fans en een aantal benefietconcerten die heel erg goed werden bezocht, zijn we er weer bovenop en kunnen we nu weer verder.”

Gerard Adema, organisator van het feest vult nog aan: “Tot het repertoire behoren covers van onder andere Bruce Springsteen, Queen, Golden Earring, Deep Purple, Led Zeppelin, Rolling Stones, Saxon en meer van dat soort grote rocknamen uit het verleden en heden. Ik had al een hele goede ervaring met deze band tijdens het popfestival Zuthem Decibal wat ik destijds organiseerde. Daar vielen deze doorgewinterde artiesten me direct al op. Daarom hebben we samen met Sjaak en Neshlian Leer, de uitbaters van Café d’ Olde Wettering besloten om deze band opnieuw een podium te bieden in Lierderholthuis.”

Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.