Home / Politiek / ChristenUnie op ‘waterwerkbezoek’

ChristenUnie op ‘waterwerkbezoek’

“Water is een van de belangrijkste thema’s voor de komende jaren. Bij alle aandacht voor klimaat en energie moeten we de wateropgave niet vergeten. Water is misschien wel het belangrijkste thema van de komende decennia”, laat fractievoorzitter Jan Westert weten. Daarom gaat de Statenfractie op ‘waterwerkbezoek’ langs de Vecht.

Zo wordt er bij Vechterweerd bij het nieuwe gemaal en bij de Vechtbrug gekeken. Op de brug wil de raadsfractie een boodschap aan de Statenleden en waterschappers aanbieden. Gedeputeerde Bert Boerman zal ook ingaan op de wateropgave die de komende jaren belangrijk zijn voor de regio.

Lees ook

Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.